top of page

Introductie

 

Van jongs af aan ben ik gek geweest op mooie auto’s en had ik met name een voorliefde voor Duitse en Italiaanse auto’s.

Onderweg naar de wintersport op de Duitse Autobahn was ik als kind drukker met het opnoemen van alle automerken die ons voorbij raasden, dan met de omgeving. Later fascineerden met name oldtimers mij. Ik vond het dan ook erg leuk om er zelf een aan te schaffen. Op 35- jarige leeftijd is mij dit gelukt en ik geniet er erg van.

                                                                                                                              

 

De auto

 

Deze BMW is een icoon uit het jaar 1971. Je hebt verschillende uitvoeringen van dit model, dat werd geproduceerd vanaf 1966 tot en met 1977.

Mijn auto is een 2002 tii waarvan er vanaf 1971 tot 1975 slechts zo'n 27.500 geproduceerd zijn. Wereldwijd zijn er nu nog maar hooguit een paar honderd van over.

De uitvoering tii heeft een tweeliter motor met een injectie. Met 130 pk en slechts 1000 kilo rijdt deze auto (ook nu nog steeds) sportief.

 

Trouwauto

 

Naast het rijden van, al dan niet georganiseerde, ritten ga ik er ook weekendjes mee weg. Met zo’n auto heb je onderweg altijd veel bekijks.

Daarnaast leek het mij leuk deze auto als trouwauto in te zetten en op die manier bijzondere een bijdrage te leveren aan een leuke trouwdag.

 

Door de kleur, het vele chroomwerk en de grote instap leent deze BMW zich perfect voor trouwvervoer. De zit is buitengewoon comfortabel. Mede door de kleur laat deze trouwauto zich ook uitstekend fotograferen. De auto past zowel bij klassieke als bij moderne trouwlocaties.

 

Als je deze trouwauto boekt ben je verzekerd van een onvergetelijke bijdrage aan jullie trouwdag. Niet vaak trouwen mensen in zo’n unieke auto!

 

Geïnteresseerd  geraakt?

Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

bmw trouwauto

BMW Trouwauto

 

Een klassieke BMW 2002 tii uit 1971

bottom of page